Okul Aile Birliği Toplantısı (20/10/2023 Cuma günü Saat 15.30)

10.10.2023 97

Sayın Velimiz;

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği yıllık olağan genel kurul toplantısı 20/10/2023 Cuma günü Saat 15.30 da okulumuz KONFERANS salonunda yapılacaktır.

Eğitim-Öğretimde başarıyı artırıcı çalışmalarımıza okul aile arasındaki bağları güçlendirici, birlik ve beraberlik içinde yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamada sizlerin görüş ve düşüncelerinden yararlanmak istiyoruz.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler saygılar sunarım.

Bilal ESER

Okul Aile Birliği Başkanı

GÜNDEM:

1-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunması.

2-Divan Kurulunun Oluşturulması.

3-Okul Aile Birliği Başkanımız Bilal ESER’ınKonuşması.

4-Okul Müdürümüz Mustafa UĞURLU’nun konuşması

5-Okul Aile Birliği 2022-2023 Faaliyet Raporunun Okunması.

6-Faaliyet Raporu Üzerine Görüşme ve İbrası.

7-Okul Aile Birliği Denetleme Raporunun Okunması.

8-Denetim Kurulu Raporu Üzerinde Görüşme ve İbrası.

9-Yönetim Kurulu Seçimi

10-Denetleme Kurulu Seçimi

11.Tahmini bütçenin görüşülmesi ve ihtiyaçların karşılanması için yeni seçilen yönetim kuruluna yetki verilmesinin oylanması.

12-Dilek ve Temenniler.

13-Kapanış.