Okulumuza Yeni Müdürümüz Mustafa UĞURLU Atanmıştır.

Okulumuza Yeni Müdürümüz Mustafa UĞURLU Atanmıştır.

Okul müdürlüğünü devrelan yeni Okul Müdürümüz Mustafa UĞURLU 1.08.2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başladı.Okul Müdürümüz Mustafa UĞURLU'ya yeni görevinde başarılar dileriz.

Görevi devralan  Mustafa UĞURLU, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı  İsmail YİĞİT'e teşekürlerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

24.08.2023 520

SUNUŞ

 

İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik ortama sahiptir, öğrencileri geliştiren öğrenme olanakları sunarlar, olumlu bir örgütsel havaya sahiptirler, mesleki etkileşimi desteklerler, paylaşımcı bir ortam hâkimdir, yaratıcı sorun çözmeyi teşvik eder ve aile-toplum katılımını sağlarlar. Biz de Avukat Cevat Aldemir Ortaokulu olarak“Marka Okul Olmak” iddiamızı sürdürmekteyiz.

 

Okulların iyileştirilmesi çalışmaları ülkemizde yıllarca okulların fiziki mekânlarının, donanımlarının iyileştirilmesi olarak algılanmıştır. Bu anlamda okulumuz emsalleri arasında eksiklikleri illaki vardır. Ancak, unutulmamalıdır ki öğrencilerin yaşam becerilerini ve akademik başarısını geliştirmeyi gözetmeyen okulların, öğrencilerini hayata hazırlamaları mümkün değildir. Bu alanda da iddiamızı devam ettirebilmek için önemli olan, ülkenin ve okulun uzak ve yakın hedefleri doğrultusunda bir plan- program geliştirilmesidir. Avukat Cevat Aldemir Ortaokulu’da öğrenciden ne beklediğini bilen, öğretmenden ne zaman ne istediğini bilen, yöneticiden ne zaman ne yapması gerektiğini bekleyen ve paydaşlarının deneyimlerinden faydalanmasını bilen vb. çalışma ortamını daha da üst seviyeye çıkarmak için mutlak şekilde etkili bir plan programa ihtiyaç olduğu düşüncesinden yola çıkarak her dönem olduğu gibi bu eğitim öğretim döneminde de çalışma takvimini hazırlamıştır.

 

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının tamamında olduğu gibi eğitim çalışmalarında göstermiş oldukları üstün gayretlerden dolayı bütün mesai arkadaşlarıma ve okulumuzun diğer paydaşları olan öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapacağımız etkinliklere rehberlik edecek bu takvime mesai arkadaşlarımın titizlikle uyması hedeflerimize biraz daha yaklaşmamız ve başarılı bir yıl geçirmemiz açısından önem arz etmektedir.

 

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının bütün Avukat Cevat Aldemir Ortaokulu ailesine büyük başarılar getireceğini umut ediyor; programımızdaki iş ve işlemlerin zamanında ve titizlikle yapılmasında büyük emeği, özverisi ve katkısı olacak olan mesai arkadaşlarıma şimdiden çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

 

 

Mustafa UĞURLU

                                                                        Okul Müdürü